Vastaa

Vastaa kysymyksiin, jotka ei ole vielä ratkaistu. Voit myös korjata sekä äänestää muiden vastauksia.

Ohjelmat

play kauppa

Aloittaja raide su 7. huhtikuuta 2013 23:51:57
Joo eli tota sain 2vko sitten tämmösen puhelimen kun samsung galaxy s3 ja siin olis semmonen vika, kun menen play kauppaan niin se heittää mut ulos sieltä.
Tälle osiolle ei ole merkitty avainsanoja
  • Vastaaja andr ma 8. huhtikuuta 2013 10:12:04
    Ongelma voi ratketa poistamalla sovelluksen (Play -kauppa) tiedot ja tyhjentämällä välimuistin. Myös päivtysten poistaminen voi auttaa.
    Asetukset -> Sovellukset ->Ylävalikosta "Kaikki" -> Valitse "Play -kauppa" sovellus listalta -> Valitse "Poista tiedot" ja "Tyhjennä välimuisti". Voit myös poistaa päivitykset samasta paikasta, kun avaat Play -kaupan seuraavina kertoina, se päivittää itse itseään.
  • Vastaaja jarkko su 2. helmikuuta 2014 23:15:59
    voit tehdä näinkin myös palautta asetukset oletukseen jolloin se poistaa kaikki tekee asetuksessta ja puhelimesta ihan kuin uusi mutta poistaa pelit kuvat ja kaikki. minulle on käynyt niin että play-stroe ei toiminut ja tein näin ja toimii nytkin:D

Vastaa Vastauksesi